Br. Sörensen Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Br. Sörensen Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Br. Sörensen Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Br. Sörensen Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556408-6626.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Br. Sörensen Service Aktiebolag på följande adress Österg. 23, 334 31, Anderstorp.

Br. Sörensen Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Br. Sörensen Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Almén, Andreas Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant , Karlsson, Hans Robert Mathias som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva markarbeten såsom borrning, sprängning och krossning, renhållningsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.