AMB Trading Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556411-2612 är organisationsnummer för verksamheten AMB Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AMB Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som AMB Trading Aktiebolag finns i.

AMB Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AMB Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AMB Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AMB Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Österlind, Leif Axel Percy

Vill ni komma i kontakt med AMB Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva verksamhet inom handel med nya och begagnade person- och transportbilar, bilverkstad med tillhörande tjänster, hyrbilsverksamhet, inköp och försäljning av bil- tillbehör samt idka därmed förnelig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med aktier, valutor och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AMB Trading Aktiebolag och det är Österlind, Leif Axel Percy som är född 1958 och har titeln VD, Österlind, Leif Axel Percy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåhlin, Tom Peder Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Österlind, Jill Doris Pia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor