Wiking Reklam Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Wiking Reklam Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Wiking Reklam Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wiking Reklam Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Wiking Reklam Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1991-04-11. Men sedan 1992-01-01 så har Wiking Reklam Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hagag. 7, 332 35, Gislaved. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wiking Reklam Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-12730.

Gislaved arbetar för att företag som Wiking Reklam Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wiking Reklam Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tryck- alster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wiking Reklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wiking Reklam Aktiebolag och det är följande personer, Filipsson, Jens Nicklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carl Henrik Wiking som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Valberg, Sven-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisor, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wiking Reklam Aktiebolag är 556424-3516.