Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Gislaved. I Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rohdin, Håkan Karl-Erland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin Rohdin, Anette Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag på telefon 0370-335173.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Karl-Erland Rohdins Åkeri Aktiebolag har 556428-9790 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.