Torp Transport AB

Jönköpings län

Information

556432-8168 är organisationsnummer för bolaget Torp Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torp Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Torp Transport AB finns i.

Torp Transport AB har varit registrerat sedan 1991-09-16 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torp Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Torp Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torp Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Torp Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-31646 eller genom brev på följande adress:
Idrottsg. 7, 333 31, Smålandsstenar

Bolaget skall bedriva transport av styckegods jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torp Transport AB och det är Svensson, Ulf Staffan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Staffan Patrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,