PLR Maskinentreprenad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall idka maskinentreprenad, skogstransport, skogsavverkning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PLR Maskinentreprenad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är PLR Maskinentreprenad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1992-02-18 så skapades PLR Maskinentreprenad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel PLR Maskinentreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

PLR Maskinentreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556443-5658 är organisationsnummret för företaget som finns i Gislaved.

Just nu är PLR Maskinentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med PLR Maskinentreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-20522 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PLR Maskinentreprenad Aktiebolag är Pettersson, Ann Monika som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Vilhelm Olof som är född 1980 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .