Brittab i Gislaved Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556454-1695 är organisationsnummer för verksamheten Brittab i Gislaved Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brittab i Gislaved Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Brittab i Gislaved Aktiebolag finns i.

Brittab i Gislaved Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-09-28 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brittab i Gislaved Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Brittab i Gislaved Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brittab i Gislaved Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Brittab i Gislaved Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8992788 eller genom brev på följande adress:
Gjuterig. 5, 332 31, Gislaved

Bolaget skall bedriva handel med skinn- och lädervaror m m jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brittab i Gislaved Aktiebolag och det är Hedberg, Britt Ingegärd Marianne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Leif Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,