Weland Luftbehandling Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Weland Luftbehandling Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Weland Luftbehandling Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Weland Luftbehandling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Weland Luftbehandling Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1992-09-30. Men sedan 1992-01-01 så har Weland Luftbehandling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strandv. 65, 870 52, Nyland. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Weland Luftbehandling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0612-771880.

Gislaved arbetar för att bolag som Weland Luftbehandling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Weland Luftbehandling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverka och försälja utrustning för ventilation och luftbehandling samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Weland Luftbehandling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Weland Luftbehandling Aktiebolag och det är följande personer, Håkansson, Ernst Kenneth som är född 1943 och har titeln VD, Håkansson, Ernst Kenneth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Kaj Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Oscar Jonas som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot.Glimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Weland Luftbehandling Aktiebolag är 556454-2909.