Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556456-8631.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0371-36122 alternativt besöka eller skicka post till Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag på följande adress Nissastigen 7, 333 93, Skeppshult.

Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Bengts Motorservice Skog & Trädgård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Magnusson, Magnus Roland som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av skogs- och trädgårdsmaskiner, försäljning av yrkeskläder samt idka därmed förenlig verksamhet.