CK's Läkarkonsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård såsom utredning, rådgivning och behandling, fastighetsförvaltning samt hippoterapi (handikappridning) ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CK's Läkarkonsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är CK's Läkarkonsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1993-07-01 så skapades CK's Läkarkonsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel CK's Läkarkonsult Aktiebolag har haft det sedan 2002-02-11.

CK's Läkarkonsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556469-6259 är organisationsnummret för företaget som finns i Gislaved.

Just nu är CK's Läkarkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med CK's Läkarkonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-80008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Berggren, Ulla Margareta -Köneke, Carsten Gerhard

Följande personer är på något sätt aktiva inom CK's Läkarkonsult Aktiebolag är Köneke, Carsten Gerhard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Ulla Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisor, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .