PicoTech Aktiebolag

Jönköpings län

Information

PicoTech Aktiebolag är ett företag som finns i Gislaved. I PicoTech Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ovelius, Bengt Seved som är född 1947 och har titeln VD, Ovelius, Bengt Seved som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovelius, Claudia Elke som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med PicoTech Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PicoTech Aktiebolag på telefon 0370-335441.

Bolaget skall bedriva mjukvaruutveckling och electronikkonstruktion inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PicoTech Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PicoTech Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PicoTech Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-02 och PicoTech Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PicoTech Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PicoTech Aktiebolag har 556478-7421 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.