Evas Konfektyr Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Evas Konfektyr Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Evas Konfektyr Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Evas Konfektyr Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Evas Konfektyr Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Evas Konfektyr Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 15E, 334 33, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-511400.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Evas Konfektyr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Evas Konfektyr Aktiebolag har idag 556479-3635 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Baliaka Kalama, Urania Ulli -Baliaka Theodoridou, Kristina -Kalamas, Georgios är den som för stunden ansvarar för Evas Konfektyr Aktiebolag

Bolaget skall bedriva servicebutik med inriktning på handel med livsmedel och tobaksvaror, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Evas Konfektyr Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kalamas, Georgios som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Baliaka Kalama, Urania Ulli som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Baliaka Theodoridou, Kristina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, .