Je-Gu Ventilation Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av ventilationsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Je-Gu Ventilation Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Je-Gu Ventilation Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1994-01-24 så skapades Je-Gu Ventilation Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Je-Gu Ventilation Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Je-Gu Ventilation Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556481-3847 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gislaved.

Just nu är Je-Gu Ventilation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Je-Gu Ventilation Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-31414 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Karl Gunnar -Karlsson, Klas Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Je-Gu Ventilation Aktiebolag är Karlsson, Klas Peter som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Karl Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Siv Gudrun som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.