SYSteam BPD Partner AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utveckla, förvalta och marknadsföra programprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SYSteam BPD Partner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är SYSteam BPD Partner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1994-09-27 så skapades SYSteam BPD Partner AB och företaget är har F-skattsedel SYSteam BPD Partner AB har haft det sedan 1995-01-01.

SYSteam BPD Partner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556494-8171 är organisationsnummret för företaget som finns i Gislaved.

Just nu är SYSteam BPD Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med SYSteam BPD Partner AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom SYSteam BPD Partner AB är Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Gidlund, Nils Erik Anders som är född 1965 och har titeln VD, Gidlund, Nils Erik Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Daniel Verner Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Bernt Arne Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorPatriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .