FERBE Holding Aktiebolag

Jönköpings län

Information

FERBE Holding Aktiebolag är en verksamhet som finns i Gislaved. I FERBE Holding Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brandel, Bim Raimo Frank som är född 1956 och har titeln VD, Brandel, Bim Raimo Frank som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Redvall, Åsa Camilla Marie som är född 1971 och har titeln Suppleant, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor, Sundberg, Pär Håkan som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med FERBE Holding Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FERBE Holding Aktiebolag på telefon 0371-586110.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning, handel med aktier samt tillverkning och försäljning av verktyg för plast- och gummiindustri jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är FERBE Holding Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FERBE Holding Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FERBE Holding Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och FERBE Holding Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FERBE Holding Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

FERBE Holding Aktiebolag har 556496-6207 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.