Hyge-Plast Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hyge-Plast Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Hyge-Plast Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hyge-Plast Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Hyge-Plast Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-12-08. Men sedan 1995-01-01 så har Hyge-Plast Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Oxelg. 18, 333 30, Smålandsstenar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hyge-Plast Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-33570.

Gislaved arbetar för att bolag som Hyge-Plast Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hyge-Plast Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva plast- och verktygstillverkning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hyge-Plast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hyge-Plast Aktiebolag och det är följande personer, Hansson, Ulf Göte som är född 1959 och har titeln VD, Hansson, Ulf Göte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anna Catarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hyge-Plast Aktiebolag är 556500-9502.