LTL Polymer Technology Aktiebolag

Jönköpings län

Information

LTL Polymer Technology Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där LTL Polymer Technology Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. LTL Polymer Technology Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket LTL Polymer Technology Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. LTL Polymer Technology Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LTL Polymer Technology Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Äspås Kärrebo, 330 27, Hestra men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6554426.

Gislaved arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är LTL Polymer Technology Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LTL Polymer Technology Aktiebolag har idag 556515-0751 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Torstensson, Lars Jonas Kennert -Torstensson, Lilian Birgitta är den som för stunden ansvarar för LTL Polymer Technology Aktiebolag

Bolaget ska bedriva labratorieverksamhet samt konsultuppdrag för plast och gummibranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I LTL Polymer Technology Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Torstensson, Lars Jonas Kennert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Lilian Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .