RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag

Jönköpings län

Information

RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ågatan 73, 334 32, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-15780.

Gislaved arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag har idag 556516-8530 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rörelse med att montera och paketera industriprodukter företrädesvis fästelement och plåtartiklar inom fordons- och möbelindustri samt därmed förenlig verksamhet.

I RM Industriprodukter i Anderstorp Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malm, Rosel Ing-Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Jan Olof Oskar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .