Blomstergården Åsa och Anna AB

Jönköpings län

Information

Blomstergården Åsa och Anna AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Blomstergården Åsa och Anna AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blomstergården Åsa och Anna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Blomstergården Åsa och Anna AB har haft sedan 1998-01-01. Blomstergården Åsa och Anna AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Blomstergården Åsa och Anna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Nissastigen 2 B, 333 31, Smålandsstenar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-30011.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Blomstergården Åsa och Anna AB Privat, ej börsnoterat.

Blomstergården Åsa och Anna AB har idag 556549-0413 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Blomstergården Åsa och Anna AB

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor med tillbehör, dekoration, inredning, presentartiklar, hantverk och antikt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Blomstergården Åsa och Anna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edvinsson, Anna Margaretha som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandahl, Åsa Marie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Tommy Jan Ove som är född 1948 och har titeln Suppleant, Strandahl, Kurt-Ove Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.