BIMAB AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och BIMAB AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och BIMAB AB är ett av dem. Statusen för BIMAB AB är att Bolaget är aktivt.

BIMAB AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-10. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där bolaget finns i jobbar för att bolag som BIMAB AB ska trivas.

BIMAB AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Gislaved så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ytbehandling, bearbetning och målning av träprodukter, handel med industriförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BIMAB AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är BIMAB AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med BIMAB AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6023778.

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Carina Anne-Marie -Eriksson, Mats Paul.

De som är på något sätt har med BIMAB AB är Eriksson, Carina Anne-Marie som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson, Mats Paul som är född 1966 och har titeln VD, Eriksson, Mats Paul som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Helge Lennart Allvin som är född 1931 och har titeln Suppleant, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

BIMAB AB har 556550-1508 som sitt organisationsnummer.