AQ Holmbergs AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och AQ Holmbergs AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AQ Holmbergs AB är ett av dem. Statusen för AQ Holmbergs AB är att Bolaget är aktivt.

AQ Holmbergs AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-19. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AQ Holmbergs AB ska trivas.

AQ Holmbergs AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av metall- och plastprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AQ Holmbergs AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är AQ Holmbergs AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med AQ Holmbergs AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-588300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med AQ Holmbergs AB är Eriksson, Anne Ingrid Marie som är född 1964 och har titeln VD, Eriksson, Anne Ingrid Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Per-Johan Christer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Claes Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

AQ Holmbergs AB har 556551-8536 som sitt organisationsnummer.