KreditPartner Väst AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och KreditPartner Väst AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och KreditPartner Väst AB är ett av dem. Statusen för KreditPartner Väst AB är att Bolaget är aktivt.

KreditPartner Väst AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-29. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där företaget finns i jobbar för att företag som KreditPartner Väst AB ska trivas.

KreditPartner Väst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Gislaved så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget verksamhet skall vara att bedriva handel med valutor och aktier samt konsulterande verksamhet inom det finansiella området jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KreditPartner Väst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är KreditPartner Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med KreditPartner Väst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-20509.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KreditPartner Väst AB är Dennerlund, Sören Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dennerlund, Inger Irene som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

KreditPartner Väst AB har 556554-7584 som sitt organisationsnummer.