MHL Företagsservice AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och MHL Företagsservice AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och MHL Företagsservice AB är ett av dem. Statusen för MHL Företagsservice AB är att Bolaget är aktivt.

MHL Företagsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-13. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där bolaget finns i jobbar för att bolag som MHL Företagsservice AB ska trivas.

MHL Företagsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Gislaved så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva städverksamhet samt handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MHL Företagsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är MHL Företagsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med MHL Företagsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6065790.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MHL Företagsservice AB är Nilsson, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl Fredric Mattias som är född 1982 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

MHL Företagsservice AB har 556555-1925 som sitt organisationsnummer.