Control IT i Västbo Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Control IT i Västbo Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Control IT i Västbo Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Control IT i Västbo Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Control IT i Västbo Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Control IT i Västbo Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Control IT i Västbo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rönnv. 18, 514 70, Grimsås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5691724.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Control IT i Västbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Control IT i Västbo Aktiebolag har idag 556556-2872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Control IT i Västbo Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationer inom produktionsteknik samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Control IT i Västbo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Jan Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Katarina Eleonor som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .