Tobbes Mur & Kakel AB

Jönköpings län

Information

556557-5700 är organisationsnummer för företaget Tobbes Mur & Kakel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tobbes Mur & Kakel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Tobbes Mur & Kakel AB finns i.

Tobbes Mur & Kakel AB har varit registrerat sedan 1998-06-30 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tobbes Mur & Kakel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Tobbes Mur & Kakel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tobbes Mur & Kakel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tobbes Mur & Kakel AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-20872 eller genom brev på följande adress:
Transtigen 6, 330 21, Reftele

Bolaget skall bedriva murnings- och kakelsättning och skogsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tobbes Mur & Kakel AB och det är Aronsson, Torbjörn Seth Ingemar som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Lars Gunnar Seth som är född 1978 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor,