LOGOSOFT AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och LOGOSOFT AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och LOGOSOFT AB är ett av dem. Statusen för LOGOSOFT AB är att Bolaget är aktivt.

LOGOSOFT AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-05-10. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där företaget finns i jobbar för att företag som LOGOSOFT AB ska trivas.

LOGOSOFT AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Gislaved så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och tillbehör samt därtill relaterade tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LOGOSOFT AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är LOGOSOFT AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med LOGOSOFT AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-523280.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med LOGOSOFT AB är Bondéus, Per Michael Christoffer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondéus, Ingela Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

LOGOSOFT AB har 556568-2845 som sitt organisationsnummer.