RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB är ett av dem. Statusen för RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB är att Bolaget är aktivt.

RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-06. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där bolaget finns i jobbar för att bolag som RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB ska trivas.

I Gislaved så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva montering och packning av industriprodukter samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB inte är momsregistrerat.

Idag är RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-15780.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB är Malm, Rosel Ing-Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Jan Olof Oskar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

RM Industriprodukter i Anderstorp Försäljnings AB har 556575-6367 som sitt organisationsnummer.