Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-01-20 och har organisationsnummer 556578-6612.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3215231 alternativt besöka eller skicka post till Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag på följande adress Idrottsv. 2, 334 33, Anderstorp.

Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-20.

I Anderstorps Cykel & Trädgårdsmaskiner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergman, Roger Ove Stellan som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av cyklar, trädgårdsmaskiner och motorsågar. Bolaget skall också bedriva försäljning av sportartiklar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.