Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är ett av dem. Statusen för Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är att Bolaget är aktivt.

Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB ska trivas.

Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av skor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-32903.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB är Forsberg, Karin Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hultquist, Marie Ann-Christine som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Jan Lennart Michael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hultquist, Tommy Göran som är född 1966 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Skobutik Klacken i Smålandsstenar AB har 556589-4937 som sitt organisationsnummer.