Blästolac AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och Blästolac AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Blästolac AB är ett av dem. Statusen för Blästolac AB är att Bolaget är aktivt.

Blästolac AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-02-09. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där företaget finns i jobbar för att företag som Blästolac AB ska trivas.

Blästolac AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Gislaved så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva blästring och rostskyddsmålning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blästolac AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Blästolac AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Blästolac AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-21111.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Blästolac AB är Sandberg, Per Holger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Per Johan Micael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Martin Erik som är född 1983 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Blästolac AB har 556606-2476 som sitt organisationsnummer.