EKS International (Sweden) AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns EKS International (Sweden) AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. EKS International (Sweden) AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

EKS International (Sweden) AB är momsregistrerat sedan2001-11-12 och har organisationsnummer 556613-5413.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0371-33600 alternativt besöka eller skicka post till EKS International (Sweden) AB på följande adress Anderstorpsv. 24, 332 36, Gislaved.

EKS International (Sweden) AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-12-24.

I EKS International (Sweden) AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Heinrich, Marc som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Lau, Oi Shan Vivian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall producera och försälja hushållsvågar och därmed förenlig verksamhet.