Skeppshults Gjuteri AB

Jönköpings län

Information

Skeppshults Gjuteri AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Skeppshults Gjuteri AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skeppshults Gjuteri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skeppshults Gjuteri AB har haft sedan 2001-08-27. Skeppshults Gjuteri AB har funnits sedan och 2001-08-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skeppshults Gjuteri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 1, 333 93, Skeppshult men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-36500.

Gislaved arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skeppshults Gjuteri AB Privat, ej börsnoterat.

Skeppshults Gjuteri AB har idag 556614-2203 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nattfogel, Inge Michael -Nilsson, Mats Sigurd är den som för stunden ansvarar för Skeppshults Gjuteri AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av gjutgods, handel med hushållsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Skeppshults Gjuteri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nattfogel, Inge Michael som är född 1959 och har titeln VD, Nilsson, Mats Sigurd som är född 1958 och har titeln Vice VD, Nattfogel, Inge Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Sigurd som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnäng, Per-Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln RevisorAxelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .