Reftele Maskinteam AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet, handel och uthyrning av entreprenadmaskiner och handle med industriförnödenheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Reftele Maskinteam AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Reftele Maskinteam AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 2001-09-01 så skapades Reftele Maskinteam AB och verksamheten är har F-skattsedel Reftele Maskinteam AB har haft det sedan 2008-03-06.

Reftele Maskinteam AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-03-06

556615-2194 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gislaved.

Just nu är Reftele Maskinteam AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Reftele Maskinteam AB så går det att nå dem via telefon på 0371-20148 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Reftele Maskinteam AB är Sandberg, Gun Inga-Lill som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Carl Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Connie Lars Artur som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Lars Joakim som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor.