T Carlsson Trading AB

Jönköpings län

Information

T Carlsson Trading AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där T Carlsson Trading AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. T Carlsson Trading AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket T Carlsson Trading AB har haft sedan 2001-09-24. T Carlsson Trading AB har funnits sedan och 2001-09-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T Carlsson Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till PERSIKOVÄGEN 24, 333 33, Smålandsstenar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-523500.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är T Carlsson Trading AB Privat, ej börsnoterat.

T Carlsson Trading AB har idag 556615-5783 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för T Carlsson Trading AB

Bolaget skall bedriva partihandel med järnhandelsvaror, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I T Carlsson Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Per Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidberg Carlsson, Sara Ulrika M som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .