IDATA AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva behandling och distribution av information i utskriven eller elektronisk form, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IDATA AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är IDATA AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 2001-11-19 så skapades IDATA AB och bolaget är har F-skattsedel IDATA AB har haft det sedan 2002-08-22.

IDATA AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-22

556618-8396 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gislaved.

Just nu är IDATA AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med IDATA AB så går det att nå dem via telefon på 0371-523700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom IDATA AB är Genhede, Lars Martin som är född 1967 och har titeln VD, Genhede, Lars Martin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederwall, Kjell Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Genhede, Åke Harald William som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lars Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sätermark, Bo Claes Gunnar som är född 1958 och har titeln RevisorRevisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor, .