BEMA Interiör AB

Jönköpings län

Information

BEMA Interiör AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där BEMA Interiör AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. BEMA Interiör AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BEMA Interiör AB har haft sedan 2003-01-30. BEMA Interiör AB har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BEMA Interiör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jälluntofta Ö. Norregården 1, 310 83, Unnaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-33750.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är BEMA Interiör AB Privat, ej börsnoterat.

BEMA Interiör AB har idag 556619-7033 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BEMA Interiör AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med möbler, uthyrning av produktionsutrustning främst inom träindustrin, utföra lednings- och administrativa tjänster åt koncernföretagen även samt idka därmed förenlig verksamhet.

I BEMA Interiör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinsson, Torsten Göran som är född 1944 och har titeln VD, Martinsson, Torsten Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Ulla Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .