Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket)

Jönköpings län

Information

Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) har haft sedan 2002-08-22. Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 2002-09-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Nissastigen 8, 333 32, Smålandsstenar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-30103.

Gislaved arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) har idag 556626-8610 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Liljander, Sven Gustaf Mattias -Niklasson, Bo Joakim är den som för stunden ansvarar för Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket)

Bolaget skall som medlem i ICA förbundet beriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

I Supermarket i Smålandsstenar AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljander, Sven Gustaf Mattias som är född 1973 och har titeln VD, Liljander, Sven Gustaf Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Bo Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Benny Bo Helge som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.