Essem Design Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Essem Design Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Essem Design Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Essem Design Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Essem Design Aktiebolag har haft sedan 2002-08-29. Essem Design Aktiebolag har funnits sedan och 2002-08-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Essem Design Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkarg. 36, 334 31, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-19410.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Essem Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Essem Design Aktiebolag har idag 556627-8809 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Essem Design Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av inredningsprodukter, företrädesvis entréprodukter såsom hyllor, hatthyllor, klädställ, krokar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Essem Design Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bladh, Sten-Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bladh, Monika Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .