Volaris Sweden AB

Jönköpings län

Information

556632-8455 är organisationsnummer för bolaget Volaris Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Volaris Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Volaris Sweden AB finns i.

Volaris Sweden AB har varit registrerat sedan 2002-10-10 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Volaris Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Volaris Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Volaris Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Volaris Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-18980 eller genom brev på följande adress:
Baldersv. 38, 332 35, Gislaved

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av handikapphjälpmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Volaris Sweden AB och det är Kjell, Sven Inge Gustav som är född 1944 och har titeln VD, Kjell, Sven Inge Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Per-Olof Axel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekstrand, Karl Emil som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Kaj Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotGlimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor