Selecta Komponent AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva formsprutning och varmprägling av plast- produkter som används för uppmärkning av konfektionsartiklar i europeiska klädkedjor jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Selecta Komponent AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Selecta Komponent AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 2004-01-26 så skapades Selecta Komponent AB och verksamheten är har F-skattsedel Selecta Komponent AB har haft det sedan 2004-09-23.

Selecta Komponent AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

556654-6510 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gislaved.

Just nu är Selecta Komponent AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Selecta Komponent AB så går det att nå dem via telefon på 0371-31720 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Selecta Komponent AB är Vilhelmsson, Bengt Simon Peter som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Peter Arne Michael som är född 1951 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .