Team Lexö Holding Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Team Lexö Holding Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Team Lexö Holding Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Team Lexö Holding Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-03-11 och har organisationsnummer 556656-4398.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0370-339758 alternativt besöka eller skicka post till Team Lexö Holding Aktiebolag på följande adress Isaberg Fritidsby, 330 27, Hestra.

Team Lexö Holding Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-03-11.

I Team Lexö Holding Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Sven Evert Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konferens- och eventverksamhet, värdepappersförvaltning, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.