Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB

Jönköpings län

Information

556657-2045 är organisationsnummer för bolaget Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB finns i.

Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB har varit registrerat sedan 2004-03-05 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta aktier i andra bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Hjalmarssons Industri i Anderstorp AB och det är Hjalmarsson, Sven Anders Boris som är född 1958 och har titeln VD, Hjalmarsson, Sven Anders Boris som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Sören Per-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Ida Kristina Marie L som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor,