Gislaved Näringsliv Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Gislaved finns det ett Aktiebolag som heter Gislaved Näringsliv Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Gislaved Näringsliv Aktiebolag i Jönköpings län. Gislaved är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gislaved Näringsliv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-12-09 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2004-05-04 så har Gislaved Näringsliv Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-12-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gislaved Näringsliv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Gislaved Näringsliv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Anderstorpsv. 24, 332 36, Gislaved. Vi ni istället prata med Gislaved Näringsliv Aktiebolag så kan ni göra det på 0371-80600.

Syftet med bolagets verksamhet är att på en av ägarna gemensamt formulerad grundsyn verka för näringslivets utveckling inom Gislaveds kommun och för kommunens arbete med näringslivsbefrämjande åtgärder. Bolaget skall därvid verka för kompetensutveckling samt genomföra projekt vars syfte är att utveckla infrastruktur, tillgänglighet och attraktivitet för befintliga och tillkommande företag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahlström, Anders Martin som är född 1950 och har titeln Extern VD, Gustafsson, Bengt Torsten Lars som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Astrid Marie Ingeborg som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carina Anna Margit som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Kent Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Niclas John-Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Svante Bo Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, André, Ester Ann-Cathrin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Anna-Karin Louise som är född 1976 och har titeln SuppleantKärreskog, Bo Karl-Erik som är född 1951 och har titeln SuppleantMalmborg, Torkel Börje Osvald som är född 1950 och har titeln SuppleantSandberg, Lars Gunnar Robert som är född 1953 och har titeln SuppleantTibratt, Karl Stefan som är född 1974 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorAndersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantSallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln HuvudansvarigrevisorJohansson, Börje Alvar Ingemar som är född 1937 och har titeln LekmannarevisorLarsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Gislaved Näringsliv Aktiebolag har 556661-9861 som sitt organisationsnummer.