JOBETO Redovisning AB

Jönköpings län

Information

JOBETO Redovisning AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där JOBETO Redovisning AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. JOBETO Redovisning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JOBETO Redovisning AB har haft sedan 2004-12-09. JOBETO Redovisning AB har funnits sedan och 2004-12-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JOBETO Redovisning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergåsv. 29, 334 31, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-15300.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JOBETO Redovisning AB Privat, ej börsnoterat.

JOBETO Redovisning AB har idag 556667-8248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Robertsson, Bert Sven Håkan är den som för stunden ansvarar för JOBETO Redovisning AB

Bolagets verksamhet utgöres av löpande ekonomisk redovisning, ekonomisk konsultation,administration och ekonomisk förvaltning samt äga värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I JOBETO Redovisning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Robertsson, Bert Sven Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Robertsson, Sven Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Håkan Tobias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Landén, Christina Ingeborg som är född 1963 och har titeln Revisor, Christina Landén Revision AB som är född och har titeln Revisor, .