DaJo Konsult AB

Jönköpings län

Information

DaJo Konsult AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där DaJo Konsult AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. DaJo Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. DaJo Konsult AB har funnits sedan och 2005-02-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DaJo Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Draftinge, 330 10, Bredaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0370-84016.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är DaJo Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

DaJo Konsult AB har idag 556675-8784 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för DaJo Konsult AB

Bolaget skall bedriva organisation och ledarskap,ekonomiska utredningar,redovisningar,personaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.

I DaJo Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hoof, Ingrid Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoof, Josefine Maria Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Artur Marcus som är född 1970 och har titeln Revisor, Klasson, Assar Bertil som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor, .