PAGORIS AB

Jönköpings län

Information

556700-1291 är organisationsnummer för bolaget PAGORIS AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PAGORIS AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som PAGORIS AB finns i.

PAGORIS AB har varit registrerat sedan 2006-03-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för PAGORIS AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

PAGORIS AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PAGORIS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lindstam, Bengt Johan Ivar Magnus -Ryman, Kent Morgan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med PAGORIS AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-17770 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende ägarlösningar vid företagssuccessioner, investeringsverksamhet i mindre och medelstora företag samt företagsutvecklingsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PAGORIS AB och det är Ryman, Kent Morgan som är född 1960 och har titeln VD, Ryman, Kent Morgan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstam, Bengt Johan Ivar Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stjernberg, Johan Peter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor