Bensinstationen i Ljungbyhed AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Bensinstationen i Ljungbyhed AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Bensinstationen i Ljungbyhed AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Bensinstationen i Ljungbyhed AB är momsregistrerat sedan2006-10-26 och har organisationsnummer 556708-5450.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0371-587570 alternativt besöka eller skicka post till Bensinstationen i Ljungbyhed AB på följande adress Skolg., 260 70, Ljungbyhed.

Bensinstationen i Ljungbyhed AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-26.

I Bensinstationen i Ljungbyhed AB så sitter följande personer i styrelsen: Hasselgren, Nils Göran Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och handel med drivmedel och oljor, driva bensinstation samt uthyrning av lokaler och därmed förenlig versamhet.