KH Träteknik AB

Jönköpings län

Information

KH Träteknik AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där KH Träteknik AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. KH Träteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket KH Träteknik AB har haft sedan 2007-03-01. KH Träteknik AB har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KH Träteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gärdesv. 6, 333 93, Skeppshult men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5531090.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är KH Träteknik AB Privat, ej börsnoterat.

KH Träteknik AB har idag 556716-7084 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KH Träteknik AB

Bolaget skall bedriva förädling av träprodukter till möbler och heminredning samt därmed förenlig verksamhet.

I KH Träteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultman, Sven Krister som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultman, Sven Ture Hilding som är född 1919 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .