Lillegård Skog AB

Jönköpings län

Information

Lillegård Skog AB är ett av många företag som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Lillegård Skog AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lillegård Skog AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-11.

Lillegård Skog AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2007-01-02. Men sedan 2007-01-11 så har Lillegård Skog AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vä Lillegård 1, 330 21, Reftele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lillegård Skog AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6505542.

Gislaved arbetar för att företag som Lillegård Skog AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lillegård Skog AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget ska tillhandahålla tjänster inom skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lillegård Skog AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lillegård Skog AB och det är följande personer, Johansson, Sven Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åsa Birgitta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sätermark, Bo Claes Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, Klasson, Assar Bertil som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lillegård Skog AB är 556719-2322.