TMG Concept AB

Jönköpings län

Information

TMG Concept AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där TMG Concept AB finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. TMG Concept AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket TMG Concept AB har haft sedan 2008-01-17. TMG Concept AB har funnits sedan och 2008-01-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TMG Concept AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stegv. 12, 332 92, Gislaved men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4930988.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TMG Concept AB Privat, ej börsnoterat.

TMG Concept AB har idag 556744-2982 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för TMG Concept AB

Bolaget ska bedriva handel med möbler, fritidsartiklar, dels bedriva kapitalförvaltning och fastighetsuthyrning, samt därmed förenlig verksamhet.

I TMG Concept AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Gunnar Magnus som är född 1973 och har titeln VD, Gunnarsson, Gunnar Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Sven Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Störling, Linda Anna Ericka som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.